About

Het is gek waar een leven je brengt. Een kind dat niet mee durft op zeeklasse, trekt er als negentienjarige alleen op uit naar het verre Rusland. Het leven heeft geen grenzen, daar moet ik me steeds weer aan herinneren. En elke angst is te overwinnen. Rusland zal nooit meer ver voor me zijn, het land, de mensen, hun taal en cultuur zijn een deel van mijn identiteit.

Een tiener op school, een kleine streber die toch slechte punten voor Nederlands moet incasseren bij die ene leerkracht. Op het eindrapport prijkt ‘Je keuze is enkel haalbaar mits grote inspanning’. Ze hadden het mis. Een keuze is altijd haalbaar, wanneer je hart en wilskracht erbij betrokken zijn. Toch vormden ook zij een deel van mij, ik ben nooit gestopt met grote inspanningen leveren.

Een mens is vele dingen. Eeuwig een kind, een zus, geliefde en misschien ooit een moeder. Een wereldontdekker, een romanticus en harde werker. Een schrijver, realist en dromer tegelijk. Professioneel bestaan er de labels slavist, journalist, redacteur en copywriter, leerkracht en werkkracht met groeipotentieel.

Maar laat mijn teksten voor me spreken, zij vertellen je wat me bezighoudt.

Publicaties:

LinkedIn

 

Advertenties

Een gedachte over “About

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s